Blog

Lezing Ladies Circle

By on maart 28th    /    Blog, Geen categorie    /    0 Comments

Ik ben er nog steeds vol van. Zo’n bijzondere groep vrouwen om een lezing aan te mogen geven.

Op donderdag 8 maart was ik uitgenodigd om een lezing te geven bij de Ladies Circle in Hoorn. Om 19.00 uur ging ik, toch wel wat nerveus, op weg naar de Geldelozeweg waar ze hun vergadering zouden houden. Ik mocht de avond beginnen met mijn lezing en had daarvoor een mooie, pakkende prezi in elkaar gezet. Dit hoefde ik gelukkig niet alleen te doen. Via een oproepje op twitter kreeg ik bijval van een bijzonder iemand. Marcel Engelman bood aan om mij belangeloos te helpen om mijn allereerste prezi te maken. Die hulp heb ik met beide handen aangegrepen en ik heb heel fijn met hem samengewerkt. Om 20.00 uur druppelden de eerste vrouwen binnen en stelden zich hartelijk aan mij voor. De spanning gleed van me af en ik had zin om aan mijn presentatie te beginnen. Vanaf de eerste zin heb ik ervan genoten. Ik had er veel tijd in gestoken en dat voelde goed. Af en toe een grapje tussendoor of een zijspoor op en het half uur vloog om. Het licht ging weer aan en een van de vrouwen vroeg of ze wat mocht vragen. ‘Natuurlijk,’ antwoordde ik meteen. Graag zelfs. De vragen waren zo gericht en betrokken, dat ik daardoor nog mooie dingen kon toevoegen aan mij verhaal.

Om half 10 plof ik met een voldaan gevoel op de bank en neem een slokje van mijn wijntje. Weer een ervaring rijker en 8 boeken verkocht! En…wie weet volgt er een nog een actie die wat oplevert voor ‘mijn’ goede doel.

Lieve dames van de Ladies Circle, bedankt voor deze avond!

Groetjes Martine Delcour

 

 

 

 

 

  

Leave a Reply

 

© Martine Delcour - 2012