Blog

Link naar YouTube

By on december 15th    /    Blog    /    0 Comments

Samen met ‘mijn pabomeiden’ heb ik opgetreden op het Nefrotisch Syndroom Gala. We hebben vele oefenavondjes gehad, want als we iets doen, willen we het goed doen. Gelukkig ging het zoals we wilden en we waren echt trots op elkaar. Het eerste liedje dat we zongen, heb ik inmiddels op YouTube gezet. Het is een liedje van Claudia de Breij en heet ‘Mag ik dan bij jou’.

Door het duet van haar met Paul de Leeuw waren we geïnspireerd en we hebben ons best gedaan om er een mooie versie van neer te zetten. Het laatste couplet hebben we gewijzigd. Ik heb daar voor in de plaats een tekst gemaakt die sloeg op de avond en op de situatie:

Als de terugval komt

en ik maak me zorgen.

Mag ik dan bij jou?

Als ik strijden wil

en dat niet alleen kan.

Mag ik dan bij jou?

 

Link naar YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=BntARv6GU7Q

 

  

Leave a Reply

 

© Martine Delcour - 2012