NS Gala

15 december 2012

Dankzij de sponsoren van de veilingproducten heeft de veiling het mooie bedrag van: € 1.990,00 opgebracht.

– Carl Sinnige (Clockwork Support Management), Mike Jansen (Azea, Wasserij Stomerij), 3 wijnpakketten € 560,-

– Mariette Vlaar, Schoonheidssalon Kosmétiek, schoonheidsbehandeling € 180,-

– Lobke Berkhout, Ingelijst gesigneerd shirt van de Olympische Spelen € 100,-

– Arnoud Ruiter, Diner voor twee bij restaurant Buiten  € 230,-

– Leo Heddes, 6x USA tocht  € 920,-

 

13 december 2012

€16.532,83 op de cheque! Ik kan het nog niet geloven…zoveel geld….voor onderzoek naar de zeldzame nieraandoening Nefrotisch Syndroom…waar mijn zoontje van 6 al ruim drie jaar aan lijdt. Sinds januari 2010 ben ik aan het strijden en het heeft tot nu toe dit fantastische resultaat opgeleverd. Dat geeft wel enorm veel voldoening. Het harde werken is niet voor niets geweest.

Het was een hele bijzondere avond. De mensen hebben allemaal heel erg genoten en praten er nog over na. Het was een avond met een lach en een traan en een paar kippenvelmomentjes. Ik kijk er met een warm en trots gevoel op terug! In mijn blog meer over de avond en binnenkort zal de film ook op mijn site staan.

 

15 november 2012

Zonder sponsoren geen gala! Vandaar dat wij ze op een groot scherm in het zonnetje gaan zetten! Ik ben ze ontzettend dankbaar en zet ik ze hier alvast op mijn site. Allen ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan een hele bijzondere avond!

          

             

                    

           

         

Deze sponsoren betekenen veel voor het gala. Er zijn hele mooie veilingproducten gesponsord (welke ik na het gala bekend ga maken, zodat het nog een verrassing blijft), de kaarten zijn kosteloos ontworpen en gedrukt evenals de cheques. De zangcoach heeft belangeloos zijn tijd aan ons besteed zodat we een mooi optreden kunnen neerzetten als de ‘Delcour Sisters’ en de hele avond wordt professioneel vastgelegd! Voor de gasten ligt 24 november een rode loper klaar, zodat ze als echte galagasten worden ontvangen en noem het maar op! Al deze sponsoren hebben hun steentje bijgedragen en dus verdienen ze het om hier op mijn site alvast in het zonnetje gezet te worden!

Namens mijzelf, maar ook zeker namens al de andere ouders waarvan hun kind straks misschien ook een betere toekomst tegemoet gaat dankzij het onderzoek dat we deze avond steunen, duizend maal dank!!!

 

5 november 2012

De avond van het Nefrotisch Syndroom Gala komt nu echt dichtbij. Op zaterdag 24 november 2012 gaan we het beleven. De gasten hebben inmiddels allemaal een mooie brief ontvangen met wat info rondom het gala en alles staat goed op de rit. Het draaiboek zit als een geoliede machine in elkaar. Het enige dat ons nu nog rest is heel erg verheugen! Ik heb er erg veel zin in en kan niet wachten tot het zover is. Wat zal het een bijzonder moment zijn als ik eindelijk de cheque aan Dokter van Wijk mag overhandigen voor het onderzoek waar zij deel van uit maakt. Het bedrag blijft nog even spannend, want dat hangt af van de opbrengst van de veiling…maar mooi zal het zeker worden!

 

23 juli 2012

Dan kan ik nu eindelijk de presentatrice van de avond aan jullie voorstellen… Ze heet Saskia Sijm, een hele goede vriendin van mij en altijd luisterend oor. Ze heeft zelf ook het nodige met haar 2 kleine kanjers meegemaakt, dus weet altijd als geen ander hoe ik me voel. Ze moet voor haar werk veel presentaties geven, dus dat wordt helemaal geweldig. Ze heeft van A tot Z meegekregen wat wij hebben meegemaakt, dus kan ze zich helemaal op deze bijzondere avond storten.

 

8 mei 2012

Het is niet te geloven, maar na drie weken is het Nefrotisch Syndroom Gala dat op 24 november 2012 zal plaatsvinden al UITVERKOCHT! We hadden niet durven dromen dat het zo snel zou gaan. De 150 kaarten zijn helaas op. Ik zeg helaas, omdat ik weet dat er nog mensen zijn die graag hadden willen komen en waarvan ik het fantastisch zou vinden als ze erbij zouden zijn, maar meer mensen kunnen er niet in. We zijn dus weer een stapje verder: de kaarten verkocht, de zaal zit vol, nu verder met het programma indelen, want alle acts zijn bekend.

 

april 2012

Leo Heddes (woordvoerder van de band ‘Op grijze wijze’), Dick Kransen (bandlid en mijn vader) en ik zijn bezig met het organiseren van een Nefrotisch Syndroom Gala dat eind november plaats zal vinden. Het overhandigen van de cheque aan het onderzoeksteam van ‘Hemopex NS’ willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. We vermoeden dat het een mooi bedrag gaat worden en daar zijn we trots op. Het belooft een bijzondere avond te worden met o.a. een aantal optredens. Verder verklap ik nog niet zoveel, dus houd de website maar goed in de gaten…

© Martine Delcour - 2012