Persbericht

PERSBERICHT

 

Een aangrijpend boek dat hoop en liefde uitstraalt.

Dat je leven na een ingrijpende gebeurtenis in rap tempo kan veranderen en je een heel ander toekomstbeeld geeft, is te lezen in ‘Achtbaan van gevoelens’. In 2009 kreeg Martine Delcour plotseling te horen dat haar toen 2–jarige zoontje Sem een chronische ziekte heeft. Van de een op andere dag krijgt Sem de diagnose ‘Nefrotisch Syndroom’ opgestempeld, een zeldzame nieraandoening.

Haar aangrijpende verhaal geeft een unieke blik op de achtbaan van gevoelens waarin ze terecht komen, de impact op het gezinsleven en de ontwikkeling van een klein kind op een drastische verandering in zijn jonge leven. Van begin tot het eind word je meegenomen in de stroom van emoties. Angstige scènes vermengen zich met een ontroerende traan en mooie momenten. Uiteraard staat Sem centraal en blinkt het boek uit in optimisme, daadkracht en de liefde voor beide kinderen.

Met dit boek hoopt ze veel aandacht en geld te werven voor het broodnodige onderzoek naar deze nieraandoening zodat haar zoontje en vele met hem een kans hebben op een mooiere toekomst.

´Achtbaan van gevoelens´ is doordrenkt met de basiswaarden liefde, geloof, hoop en kracht. Iets waar we in onze hectische levens vaak aan voorbij gaan. Dit boek zet je midden in het leven en laat zien waar het echt om gaat.

 

Verkrijgbaar in alle boekwinkels in Nederland en o.a. via bol.com, hema.nl en eci € 14,95.

© Martine Delcour - 2012