Nefrotisch Syndroom Gala

Op 24 november rond 17.00 uur druppelen de eerste mensen binnen. Veel gasten zijn op de foto gegaan…op de rode loper en in mooie kleren…

                   

                   

                   

                   

                  

         

 

 

Binnen stonden we alle gasten op te wachten om ze welkom te heten op deze bijzondere avond. Toen iedereen zijn plekje had gevonden, opende Saskia de avond. Ze begon met praten en iedereen luisterde aandachtig naar wat er komen ging. Daarna mocht ik mijn woordje doen. De meeste mensen wisten wel wie ik was, maar niet iedereen. Aansluitend trad de band ‘Op grijze wijze’ voor het eerst op.

         

               

         

 

 

Het hoofdgerecht was heerlijk en super goed verzorgd door de mensen van d’Ontmoeting. Liz en Sem werden opgehaald om een uurtje van het gala mee te kunnen maken. Dat was wel heel speciaal, want zo waren ze ook aanwezig bij mijn optreden met ´mijn pabomeiden´.

         

              

 

 

En toen was eindelijk het moment daar…Saskia nam haar plek weer in op het podium en kondigde de Delcour Sisters aan. Het optreden was spannend, maar super gaaf en het applaus na het eerste nummer zei genoeg!

         

Toen we klaar waren, kwam de ontlading. Opgelucht dat het goed ging, maar ook enorm trots. Zonder dat ik het wist hadden de meiden een cadeautje voor me gekocht, dat ik op het podium overhandigd kreeg. Een mooi aandenken aan de avond en aan ´mijn meiden´. Wat zijn ze een kostbaar ´bezit´. Mijn zusje kwam naar me toe en gaf me een dikke knuffel. Ze was helemaal ontroerd na ons optreden.

         

 

 

Tijdens het dessert, speelde de band ´Op grijze wijze´ een leuk achtergrondmuziekje.

         

 

 

De veiling overtrof echt mijn stoutste verwachtingen. Er werd totaal €1990,- opgehaald en daarna kwam er nog een mevrouw met 50 euro naar me toe om het over de €2000,- heen te tillen. Zo gaaf! Tijdens het optreden van Wouter Blom had ik even de tijd om alles bij elkaar op te tellen.

             

 

 

Na de spectaculaire show van Wouter Blom, konden de cheques worden uitgereikt. Eerst mijn vader namens de band en daarna mocht ik! Dokter van Wijk was net als de rest van de zaal onder de indruk van het bedrag dat ik op de cheque schreef. Naast het presentje dat ze voor mij mee bracht, had ze ook nog een super mooi en lief woordje voor mij.

         

              

 

 

´Twee moeders van´…zo blij met het resultaat!                                                                                                                 Saskia en ik…super trots op deze mooie avond!

         

 

Deze schitterende fotoreportage is belangeloos gemaakt door Marry Imming uit De Goorn! Ontzettend bedankt daarvoor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Martine Delcour - 2012