Blog

De tussenstand…

By on februari 22nd    /    Geen categorie    /    0 Comments

De band ‘Op grijze wijze’, waar mijn vader(links) in speelt, heeft alweer drie optredens verzorgd dit jaar. Afgelopen maandag waren zij geboekt door de carnavalverenging in De Goorn. Het was een groot succes, de mensen hadden in tijden niet zo’n leuke seniorenmiddag gehad. Alle optredens die ze dit jaar spelen, spelen ze voor onderzoek naar Nefrotisch Syndroom. Echter wordt er tijdens de optredens tot nu toe zo enthousiast gereageerd dat er elke keer extra geld wordt opgehaald. Ze gaan met een pet rond, met een steek, er worden een aantal boeken verkocht of iemand komt zomaar spontaan naar voren om wat te doneren. Het is hartverwarmend en mijn vader raakt er iedere keer weer door ontroerd. Het is zo bijzonder dat mijn vader dit met zijn band voor mijn kleine mannetje doet! Na 3 optredens staat de teller al op €372,35! En dit zijn alleen nog ‘maar’ extra’tjes!

Naast de cheque die de band in december zal overhandigen, zal er dus nog een heel mooi bedrag bijkomen dat geheel te danken is aan hun toewijding! Ik ben ze daar heel dankbaar voor. Samen komen we er wel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen zaterdag heb ik de opbrengst van mijn boekverkoop opgehaald bij de Hema in Hoorn. Ik ben heel trots dat er 25 boeken zijn verkocht in de drie weken dat mijn boek daar in de etalage mocht liggen. En heel bijzonder vond ik dat in het envelopje met de opbrengst 25 x €14,95 zat! Alles wat er verkocht is, gaat dus naar het goede doel. Dus bij deze: HEMA, meneer Venverloo heel erg bedankt!

 

En weer verder met mijn strijd…

Groetjes Martine

 

 

 

 

 

  

Leave a Reply

 

© Martine Delcour - 2012