Westfriesland op ZONDAG, 23-12-’12

Nefrotisch syndroom-gala levert veel geld op

 

DE GOORN – Het nefrotisch syndroom-gala dat Martine Delcour uit Hoorn zaterdag 24 november organiseerde in café d’Ontmoeting in De Goorn, heeft maar liefst 16.532,83 euro opgeleverd. Martine organiseerde dit gala om geld in te zamelen voor onderzoek naar het nefrotisch syndroom. Bij haar zoontje Sem (6) werd op tweejarige leeftijd deze zeldzame nieraandoening geconstateerd.
“Het was een geweldige en bijzondere avond met een super resultaat”, laat Martine weten. “Sems kinderarts van het VU Medisch Centrum was ook aanwezig om de cheque aan het eind van de avond in ontvangst te nemen. Zij maakt onderdeel uit van het onderzoeksteam. We waren allemaal erg verrast door het hoge bedrag. Ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven. Het geeft heel veel voldoening. Het harde werken is niet voor niets geweest!”
Meer informatie en foto’s van het gala zijn te vinden op www.martinedelcour.nl. Ook een bijdrage leveren aan het onderzoek naar het nefrotisch syndroom? Maak een gift over op rekeningnummer 1023.506.866 t.n.v. S.K. Delcour o.v.v. je naam.

                   
Martine (l) en Sems kinderarts
van het VU Medisch Centrum.
Artikel geplaatst op: 23 december 2012 – 09:49

© Martine Delcour - 2012